• English

Media si informare

Promovarea si informarea corecta si rapida pentru aduce un plus afacerii dumneavoastra. SERATEL ELECTRONICS va ofera posibilitatea de a achizitiona panouri electronice media (publicitare) si panou electronice de informare.

In functie de domeniu si ceritele clientilor, panourile electronice media au tehnologii diferite, de la simple afisare text/imagine pana la redare filmulete si animatii.
Panourile electronice media comercializate de SERATEL ELECTRONIC au un format standard de 96x96cm sau 50x50cm, putand astfel sa fie personalizate si realizate la diverse dimensiuni.

Panourile de informare electrice pot avea dimensiuni si lungimi diferite, de la cativa centrimetrii pana la cativa metrii.
Sistemul de informare cu panouri electrice este dedicat in mare parte bancilor, caselor de schimb valutar, hotelelor dar si in diverse domenii in care se doreste o informare sau o atentionare (farmacii, aeroporturi, sali de asteptare, benzinarii, etc.)

Pana in prezent avem realizate si instalate panouri electrice de informare in toata Romania, aproape toate bancile din Romania, benzinarii si peste 2000 de case de schimb valutar si alte locatii.

Va invitam sa vizualizati portofoliul nostru de panouri electronice media si de infromare: