• English

Despre noi

Compania noastra este pe piaţă din anul 1994; la început am oferit servicii în domeniul afişajelor electronice. De atunci compania noastră s-a dezvoltat simţitor şi a evoluat constant.

SERATEL este o companie complexă, care acum ofere servicii competente în ceea ce privește echipamentele sportive și afișajul electronic.

Oferim soluţii integrate si servicii profesionale în domeniile:seratel_sediu

  • Echipamente sportive pentru atletism, baschet, ciclism, curse de mașini, echitație, gimnastică, înot, volei, sărituri și înot sincron, scrimă, schi, polo de apă;
  • Echipamente cronometraj pentru competiţii de atletism;
  • Echipamente cronometraj pentru competitii de înot, sărituri și înot sincron;
  • Scaune spectatori;
  • Pardoseli sportive pentru sporturile practicate în aer liber;
  • Pardoseli sportive pentru sporturile de sală;
  • Tabele de afișaj electronice pentru scor;
  • Panouri electronice de afișaj media.

In acest sens, produsele oferite de noi răspund celor mai mari exigențe privind calitatea şi durabilitatea şi sunt acreditate de către Federaţia Internaţională de Nataţie (FINA), Federaţia Internaţională de Baschet (FIBA) şi Federaţia Internaţională de Atletism (IAAF), Federatia Internationala de Handbal (IHF), Federatia Internationala de Fotbal (FIFA), Federatia Internationala de Volei (FIVB), Federatia Internationala de Tenis (ITF) si Federatia Internationala de Tenis de Masa (ITTF).

Perspective

   Cu ajutorul importantelor infuzii de capital şi know-how, SERATEL ELECTRONICS devine de departe cel mai mare furnizor de echipamente sportive și tabele/panouri electronice de afișaj în marile oraşe din România, fiind prezent, prin intermediul numeroaselor proiecte finalizate pentru diferite bazine de înot, sărituri, înot sincron și polo, complexe sportive, stadioane, săli polivalente și săli de sport școlare, practic în toată ţara.

Investim fără întrerupere și susținut în dezvoltarea noastră cu scopul de a oferi soluții și servicii profesionale instituțiilor din majoritatea domeniilor de activitate: administrative, industriale, sportive și turistice.

Va invităm să vizualizați pagina noastră web și ne puteți contacta în legatură cu orice întrebare referitore atât la echipamentele sportive mai sus menționate, cât și la tabelele/panourile electronice de afișaj .

     Mircea Drajan

 

     Director general & Fondator SERATEL