• English

Echipament sportiv

SERATEL ELECTRONICS este unic distribuitor si importator, SWISS TIMING si MALMSTEN, in Romania.
Oferim solutii si echipamente sportive dedicate competitiilor sportive, pentru aproximativ toate categoriile de competitii (nationale, olimpice, etc.).

SERATEL ELECTRONIC s-a aliat cu unii dintre cei mai buni producatori de aparatura sportiva pentru competitii, la nivel mondial, SWISS TIMING. SWISS TIMING este rezultatul perfectiuni Elvetiene in materie de cronometrare a timpului.

Inca din 1948 la jocurile olimpice din LONDRA, SWISS TIMING a folosit un sistem revolutionar, OMEGA, a introdus celulele sale fotoelectrice, care a oprit ceasul la momentul exact cand un alergator a trecut linia de sosire, iar un an mai tarziu Racend OMEGA Timer – integrarea tehnologiei fotoelectric si o camera fotofiniș – a schimbat pentru totdeauna cronometrajul.

Revolutia in domeniul cronometrajului si al monitorizarii sportive a ajuns la un nivel foarte ridicat iar in prezent pentru a sustine o competitie nationala sau internationala, trebuie sa exista un sistem acreditat de supraveghere si cronometrare competitie sportive.

Desi in Romania suntem la inceput de drum si avem cateva sali sportive, stadioade si bazine olimpice care se ridice la nivel mondial al calitatii, noi SERATEL am reusit sa aduce si sa instalam echipamente si aparaturi de la SWISS TIMING si MALMSTEN, de ultima generatie toate fiind la un nivel olimpic.

Echipamentele sportive sunt dedicate si concepute pentru fiecare sport in parte: atletism, ciclism, echitatie, polo, sarituri in apa, skii, inot, volei, basket, handball, etc.

Majoritatea echipamentelor sportive sunt compuse din:

  • sistem electronic de start joc
  • sistem de detectare si monitorizare start (detectare start fals)
  • camere electronice foto pentru finish
  • aparatura de masurare si monitorizare vant
  • ceasuri performante de monitorizare timp
  • sisteme de evidenta scor/ timpi
  • panouri electronice de scor/ timp
  • sisteme de monitorizare joc

SERATEL ELECTRONICS ofera instalare si suport pentru toate aparaturile instalate, dar si consultanta tehnica preinstalare.

Va invitam sa vizualizati portofoliul nostru cu lucrari realizate in care s-a folosit aparatura sportiva de cronometraj si monitorizare SWISS TIMING si MALMSTEN.